Hoe werkt het? In 10 stappen

Er zijn een paar dingen die je moet weten voordat je voordelig kunt leasen bij SmartDeviceLease®:

  • Alleen ondernemingen die langer dan een kalenderjaar bestaan kunnen leasen bij
    SmartDeviceLease®.
  • De onderneming staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft tenminste 1 keer de jaarcijfers gedeponeerd.
  • De minimum orderwaarde van de eerste order is € 1.500 exclusief BTW (dit is de winkelprijs van de devices die je wilt gaan leasen).
Hoe werkt het SDL

Stap 1

Laat ons weten welke apparatuur je wilt leasen. De devices op onze website zijn slechts een klein deel van het aanbod. In principe kun je bij ons terecht voor alle kantoorelektronica van de bekende merken. Laptops, computers, smartphones, tablets, smartboards, beeldschermen tot aan complete kassasystemen en meer. Klik op de button “Maatwerk” of neem contact met ons op indien je iets wilt leasen wat niet op onze site staat.

Stap 2

Je laat ons via het bestelformulier, de “Maatwerk” button of via contact@smartdevicelease.com weten welke devices, hoeveel devices en voor hoeveel maanden je wilt leasen.

Stap 3

Vermeld hierbij altijd:

3.1. Je naam
3.2. De bedrijfsnaam
3.3. Het bedrijfsadres
3.4. Het KvK nummer
3.5. Het emailadres
3.6. Het telefoonnummer

Stap 4

Laat ons ook weten of je nog gebruikte laptops of telefoons hebt. Deze kunnen je bij ons mogelijk extra cash opleveren.

Stap 5

Wij doen je een voorstel voor de door jou gekozen devices voor welk bedrag per maand je die bij ons kunt leasen. Als je hebt gekozen voor de optie inclusief verzekering tegen schade en diefstal dan is de premie hiervoor in het maandbedrag inbegrepen. Ook het dan verplicht te gebruiken hoesje en de screenprotector zijn dan inbegrepen in de prijs.

Stap 6

Ben je akkoord met ons scherpe voorstel? Dan gaan wij eerst een krediet check doen. Dit duurt vaak niet langer dan een paar uur. Als de uitslag van deze check positief is gaan we naar de volgende stap.

Stap 7

Als je akkoord bent met ons voorstel dan stuurt onze financieringspartner jou via aangetekend mailen de contracten toe.

Stap 8

Nadat je de contracten digitaal hebt ondertekend gaan wij zorgen, op basis van beschikbaarheid bij de distributeurs, voor de snelst mogelijke levering van jouw devices.

Stap 9

Nadat je de devices hebt ontvangen begint de leasetermijn.

Stap 10

Tegen het einde van de leaseperiode nemen wij contact met je op om te kijken naar jouw leasebehoeften in de periode daarna.