FAQ

Kan iedereen bij SmartDeviceLease® leasen?

Nee. Alleen ondernemingen die langer dan een jaar zijn ingeschreven bij de kamer van Koophandel en die door onze kredietwaardigheidstoets heenkomen kunnen leasen bij SmartDeviceLease®.

Wat is de minimale orderwaarde?

De minimale orderwaarde bij een eerste leasecontract is € 1.500 exclusief BTW. Dit op basis van de gangbare verkoopprijzen in de winkel. Dat kan dus al 1 laptop zijn of meerdere smartphones.

Betaal ik bij jullie ook een Startfee?

Nee. Wij houden de prijzen graag laag. Daar past geen startfee bij.

Wat doe ik met mijn huidige (gebruikte) devices?

De kans is groot dat je geluk hebt. Laat ons dus weten welke devices je hebt en in welke staat ze verkeren. Dan ontvang je hiervoor mogelijk direct een aardig bedrag terug. Gewoon op je bankrekening.

Kan ik ook gebruikte apparatuur leasen?

Nee. SmartDeviceLease® levert uitsluitend nieuwe apparatuur.

Kan ik alleen de devices leasen die op jullie website staan?

Zeker niet. In principe kun je alle gangbare modellen van de bekende merken leasen. Computers, laptops, smartphones en tablets. Maar je kunt bij ons echter ook terecht voor beeldschermen, beamers en andere electronica voor op kantoor. Laat ons dan weten wat je wilt leasen, dan laten wij weten of wij je een mooie aanbieding kunnen doen.

Is de apparatuur verzekerd en waartegen?

De meeste devices kun je bij ons zeer goedkoop verzekeren tegen schade en diefstal. Geef je keuze dan aan op de bestelpagina.  Realiseer je dat een losse verzekering voor een smartphone bij een verzekeraar of bij een telefoon-operator al snel 2x zoveel kost. Er is bij schade of diefstal wel een eigen risico. Dit is € 50 bij devices tot € 600 en € 75 bij duurdere devices. Als je bij ons een tablet of smartphone verzekerd leveren wij gratis een cover en een screenprotector die je verplicht moet gebruiken.

Wat zijn de gebruiksvoorwaarden?

Wij vragen jou om netjes om te gaan met de devices zodat je ze aan het einde van de leaseperiode onbeschadigd kunt inleveren. Bij alle smartphones en tablets die je bij ons verzekerd leveren wij gratis een mooie case en een screenprotector. Het gebruik hiervan is dan wel verplicht. Als je de producten niet bij ons verzekerd raden wij je aan om toch een goede case te gebruiken. Dit voorkomt dat je moet gaan bijbetalen voor eenbeschadigde smartphone of tablet.

Kan ik ook langer dan 36 maanden leasen?

Bij computers en laptops is dit op aanvraag vaak mogelijk. Bij telefoons geldt een maximale contractduur van 36 maanden.

Is een telefoonabonnement inbegrepen?

Nee. Dit is juist het voordeel van leasen bij SmartDeviceLease®. Je kunt dan zelf een veel goedkoper abonnement (sim-only) kiezen waar je maar wilt en je zit niet vast aan een duur abonnement van een telefoon-operator. Dus ook hier bespaar je alweer €10 tot €15 per maand.

Wat gebeurt er aan het einde van de leaseperiode?

Aan het einde van de leaseperiode bekijken wij samen je wensen voor de toekomst. Wil je de apparatuur wat langer leasen? Dan kan dat tegen een gereduceerd tarief. Wil je de nieuwste modellen leasen? Dan doen wij jou een mooie aanbieding. In dat geval lever je de devices dus weer bij ons in.

In welke staat moeten de devices verkeren bij het inleveren?

Wij gaan ervan uit dat wij de devices in goede staat , inclusief originele accessoires, terug krijgen. Lichte gebruikssporen zijn normaal maar bij beschadigde of niet werkende toestellen moeten wij dan een bedrag in rekening brengen, afhankelijk van de ernst van de beschadiging en het soort device. In principe kunnen de smartphones nauwelijks beschadigen door het verplichte gebruik van de meegeleverde case en screeprotector.

Met wie ga ik een overeenkomst aan?

Uiteindelijk ga je de overeenkomst aan met onze financieringspartner.

Ben ik of word ik eigenaar van de devices?

Nee, je huurt de devices van ons dus wij blijven de eigenaar. Na de huurperiode lever je de devices weer bij ons in.